Förnyelsepodden
Peder Sjölander

Peder Sjölander

March 6, 2020

Skatteverkets nya IT direktör besöker förnyelsepodden! Lyssna nu!

Anders Stridh, Från fruktad skattefogde till omtyckt servicemyndighet

Anders Stridh, Från fruktad skattefogde till omtyckt servicemyndighet

October 24, 2019

Anders Stridh om sin och Lennart Wittbergs bok "Från fruktad skattefogde till omtyckt servicemyndighet".

Stora kommunistavsnittet!

Stora kommunistavsnittet!

July 3, 2019

Per Lindberg tillbaka i högform! Per som verkat i flera extremt framgångsrika internationella projekt förklarar kommunismen och dess blodiga konsekvenser. Missa inte detta!

innovationsavsnittet!

innovationsavsnittet!

April 5, 2019

Paula Fagerlund och Mattias Langeström är chefer för innovationscentee och innovationsteamet på Arbetsförmedlingen och Skatteverket. Idag gästar de förnyelsepodden och berättar om samarbetet! Fantastiskt avsnitt! Lyssna nu!

Om valet, förnyelse och ledarskap!

Om valet, förnyelse och ledarskap!

January 25, 2019

Örjan, Micke och Daniel ! Vi smaskar i oss semlor, berör valet , budgeten , nedskärningar på Arbetsförmedlingen, förnyande och katalyserande ledarskap! Lyssna nu!

God Jul ! Daniel Hederstedt!
Jordan Peterson  i Sverige!

Jordan Peterson i Sverige!

November 22, 2018

Vi reflekterar över Jordans Sverigebesök och vad det är i hans budskap som ger svallvågor ända upp på ministernivå ! Och hur balanserar vi våra liv för optimal energi och prestation ! Lyssna nu!

Grottmäniskans prioritering!

Grottmäniskans prioritering!

September 12, 2018

Ironman, sömnforskaren Matthew Walker identitetspolitiken och årets val avhandlas i förnyelsens tecken! Missa inte detta avsnitt!

Alive and kicking!

Alive and kicking!

June 20, 2018

Efter ett litet uppehåll är vi tillbaka! Starkare än någonsin ! Förnyelse ! Personlig utveckling! Jordan Peterson ! Vätternrundan med kraschrapport och rekordtempo! Missa inte detta avsnitt ! Oavsett vad som sägs på AFs chefsdagar så finns det en förnyelsepodd och den äger!!

Årets E-Handelsmyndighet! Mattias Andersson!

Årets E-Handelsmyndighet! Mattias Andersson!

April 20, 2018

Så då har det äntligen uppmärksammats! Arbetsförmedlingen har utsetts till årets E-handelsmyndighet av Ekonomistyrningsverket!

"Myndigheten har gjort betydelsefulla satsningar på e-handel under året, bland annat genom två stora projekt för att initiera en lösning för tolkportal och för att beställa arbetsmarknadsutbildningar. Er myndighet visar att det är möjligt att komma långt med sin sin e-handel under ett års tid"

Mattias andersson numera Biträdande IT-Chef och tidigare Produktområdesansvarig för produktområdet Externa användare och projektägare till de två utpekade satsningarna gästar förnyelsepodden och berättar om vad som ligger bakom succen!"

Tune in! Join the winning team!